Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημήτρης Πνευματικάτος

Φίλη Μαρία Ζήση, να μου επιτρέψεις να σταθώ σε μία παράγραφο της απάντησής σου προς την εφημερίδα "Αλήθεια".
Γράφεις λοιπόν: "Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έθεσαν εκτός Ψηφοδελτίου και πολλοί άλλοι που για την οικονομία του χρόνου και του χώρου δεν μπορούν να αναφερθούν".
Θεωρώ ότι έγραψες τους επιφανειακούς και μόνο λόγους που σε έθεσαν εκτός ψηφοδελτίου. Γνωρίζεις και γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι πολύ πιο ουσιαστικοί. Για παράδειγμα αναφέρω
την υποχρεωτική παραίτηση της πρώην Γραμματέως του Δήμου. Το σπάσιμο της πόρτας. Την επιμονή σας να βγουν στην επιφάνεια οι κακοδιαχειριστές. Η επιμονή κάποιων να πληρωθούν 80.000 Ευρώ για νερό άνευ παραστατικών. Οι φωτογραφικές μελέτες. Οι απευθείας αναθέσεις της τελευταίας στιγμής. Η μη πληρωμή ενοικίων από χώρους που ανήκουν στο Δήμο. Τα ολιγόλεπτα μητινγκς για πολύ σοβαρά θέματα, όπως το ΚΕΛ, πριν την συνεδρίαση του ΔΣ, γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να χάσουν τις διακοπές τους. Οι τζαμπατζήδες καταναλωτές νερού που οδήγησαν στην απότομη αύξηση της τιμής του με αποτέλεσμα να απορριφθεί από την Περιφέρεια και να δημιουργηθεί το φιάσκο των λογαριασμών, και η ΕΥΔΑΠ, πολύ πρόσφατα, να κατάσχει από το ταμείο του Δήμου 650.000 Ευρώ που βρήκε.
Δεν απαξιώνω, ούτε ισοπεδώνω το έργο της σημερινή διοίκησης. Όμως αν πάρουμε τοις μετρητοίς ότι η γυναίκα του Καίσαρα....., θα δούμε ότι στα τριάμισι χρόνια η σημερινή διοίκηση εφάρμοζε τη μισή ρήση. Δηλαδή μόνο φαινόταν όμως δεν ήταν τίμια. Απλά, ο νυν δήμαρχος με κάθε θυσία κρατούσε την ΟΜΕΡΤΑ υπερασπιζόμενος κάποιους του περίγυρου του. (ουαί κι αλίμονο αν σπάσει).
Μήπως λοιπόν κ. Μαρία πρέπει να αναθεωρήσετε τα λεγόμενά σας και πριν από τις εκλογές να πείτε τα "σύκα-σύκα", ώστε να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι τις πραγματικές αλήθειες πριν από την κάλπη για τον "ζευγά-ζευγά;
Ξανασκεφθείτε το. Υπάρχει χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου