Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Χαρίζεται η Ελένη, 4 ετών

Χαρίζεται παιδί...

Χαρίζεται η Ελένη, 4 ετών, μαθημένη να μένει μόνη της, υγιής. Αν δεν βρει σπίτι θα αναγκαστούμε να την αφήσουμε στο δρόμο.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΚΥΛΟΥ...Ή ΓΑΤΑΣ...

Θα το κάνατε ποτέ στο παιδί σας;;;...


6 σχόλια:

  1. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΑΜΩ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αφίσα αναφέρεται στα αδέσποτα ζώα. Φυσικά και κανένας γονιός δεν χαρίζει το παιδί του. Παραλληλισμό κάνουν από το adespoto.gr. Εννοούν το εξής: "το παιδί σου θα το άφηνες στο δρόμο; Όχι! Το κατοικίδιό σου γιατί τι αφήνεις;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!!!!!! ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ???????????????????????????????????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη αλλά όποιος έκανε αυτή την ανάρτηση δεν έχει καθόλου χιούμορ! Διότι μόνο ως κακόγουστο χιούμορ μπορώ να το εκλάβω. ΑΔΥΝΑΤΩ να πιστέψω πως υπάρχουν "ΓΟΝΕΙΣ" που θα έφτιαχναν μια τέτοια δημοσίευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τα κατοικιδια μας και εμεις γονεις ειμαστε. δεν εχει καμια δοση χιουμορ το να αφηνεις καποιον στο δρομο και ισως ειναι ο μονος τροπος να καταλαβουν οι ανεγκεφαλοι που το συνηθιζουν το βαρος της πραξης τους. υποστηριζω οτι πιο ευστοχος παραλληλισμος δεν υπαρχει. εχω ενα σκυλακι και ενα παιδακι. δε μπορω να σκεφτω πως θα μπορουσα να αφησω καποιο απο τα δυο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή