Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΟΔΟΣ ΜΟΥΣΩΝΦωτιά σε οικόπεδο επί της οδού Μουσών στη Βραυρώνα ξέσπασε χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν σπίτια.
Ευτυχώς στο σημείο έφτασε γρήγορα ένα όχημα της ΕΟΜΑΚ και ένα της πυροσβεστικής και την έσβησαν πρίν προλάβει και πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


3 σχόλια:

 1. Καλό θα ήταν όταν αναφέρεστε σε περιστατικά πυρκαγιών (το καταλαβαίνω να δίνετε έμφαση στην είδηση), αλλά επειδή διανύουμε και αντιπυρική περίοδο να αναφέρουμε τι φωτιά ήταν και τι έκταση έκαψε. Τα 15 τετραγωνικά δεν είναι άξια λόγου, όταν την ίδια μέρα είχαμε 49 πυρκαγιές που έκαψαν στρέμματα, γιατί μπορεί να μας πιάσουν τα γέλια ή τα κλάματα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δουλεία μας είναι να προσπαθούμε να καταγράφουμε ειδήσεις και τίποτα παραπάνω.Αν τα 15 τετραγωνικά που λέτε δεν είχαν σβηστεί τότε θα είχαμε μια μεγάλη πυρκαγιά που δεν ξέρουμε πως θα εξελίσσονταν.Με το δικό σας σκεπτικό θα πρέπει οι δυνάμεις της πυροσβεστικής να αφήνουν να φουντώνει μια φωτιά και μετά να προσπαθούν να τη σβήσουν για να είναι άξια λόγου;Εμείς θεωρούμε ότι έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να μην επεκταθεί και να τρέχουν και να μην φτάνουν.

   Διαγραφή
 2. κακιούλες!!!!!!!!!!!!!!! έλεος

  ΑπάντησηΔιαγραφή