Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


Θα θέλαμε μια απάντηση σχετικά με την "ΜΕΓΑ" χορηγία από την ΕΥΔΑΠ.

Πως ζητήσατε και αποδεχθήκατε μια χορηγία από την εταιρία η οποία έχει βάλει σκοπό να κατασκευάσει το ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;
Σίγουρα είναι νόμιμο,είναι όμως ηθικό όταν όπως μας λέτε κάνετε αγώνες κατά του συγκεκριμένου έργου;

Άρα το επόμενο βήμα είναι να αποδέχεστε και χορηγίες από το αεροδρόμιο που και για αυτό έχετε κάνει μεγάλους αγώνες για την ηχορύπανση που προκαλεί.
Νομίζουμε κύριοι και κυρίες της Ομοσπονδίας ότι κάνατε λάθος και πρέπει να το παραδεχτείτε εκτός αν συμφωνείτε με την κατασκευή του ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.


12 σχόλια:

  1. Σωτήρης Γιαννατος8 Ιουλίου 2014 στις 12:11 μ.μ.

    Sotiris Giannatos Δυστυχώς , μέχρι τώρα αρκούμαστε στο ελάχιστο, λες και μοιράζουν "καθρεφτάκια στους ιθαγενείς "...Πως είναι δυνατόν να δέχεσαι χορηγία από αυτόν που αντιπαλεύεις ;;;Από την εγκατάσταση ΤΟΥ ΚΕΛ ΜΕ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, βλάπτονται κυρίως οι κάτοικοι της Αρτέμιδας....Χορηγός η ΕΥΔΑΠ σε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως τα Βραβρώνια ..; Που και πότε σεβάστηκε η ΕΥΔΑΠ την ιστορία , την αρχαιολογική σημασία του χώρου της Αρτέμιδας ;;; Σε σπουδαιότατο αρχαιολογικό χώρο εκβαλλει ήδη ένας ανεξέλεγκτος αγωγός λυμάτων (αεροδρομίου) και σχεδιάστηκε και άλλος (Κοροπίου) , και πέρασε έτσι... Στα δέκα χιλιόμετρα σχεδιάζουν κι άλλο αγωγό, την ώρα που υπάρχει εναλακτική λύση... και η ομοσπονδία τους έχει χορηγούς σε πολιτιστικές εκδηλώσεις .. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.!!!! Που πατάει τελικά η ομοσπονδία ; ; Με ποιούς είναι;; Η προβολή έχει κάποια όρια..! Εγώ πάντως ΔΕΝ θα είμαι εκεί σε καμμία εκδήλωση.....ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ... ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς αυτό είμαστε, αυτό αξίζουμε!
    Κατηγορούμε τα παραλιακά μαγαζιά για την ρύπανση που προκαλεί η αφισοκόλληση και η ομοσπονδία γεμίζει την πόλη αφίσες!
    Το παίζουμε οικολόγοι και φωνάζουμε για την Β1 του γηπέδου που δεν είναι γήπεδο, αλλά συγχρόνως το χρησιμοποιούμε για εκδηλώσεις και ηχορύπανση! (βλέπε Παπαστεφάνου)
    Δεν είμαστε καν μπουρδέλο... τα μπουρδέλα έχουν οργάνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι ποδηλατικοί γύροι που διεξήχθησαν στην πόλη μας τα 2 τελευταία χρόνια, συνδιοργανώθηκαν απο την Ομοσπονδία με χορηγίες του αεροδρομίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές ειδικά τις χορηγίες που λέτε τις παιρνει μονο ο λαμπρου η ομοσπονδία δεν εχει παρει ποτε χορηγία από το αεροδρόμιο.

      Διαγραφή
    2. η ομασπονδια παιρνει απο την ΕΥΔΑΠ που θελει να μας φερει το κελ στο πλατυ χωραφι.Σαν δεν ντρεπονται

      Διαγραφή
    3. Ετσι σας βολεύει να γραφετε .

      Διαγραφή
  4. Η Ομοσπονδια κανει Βραυρωνια τον Ιουλιο και ο Δημος τον Αυγουστο. Προσπαθει η Ομοσπονδια να αποδειξει οτι ειναι νομιμη και εχει δυναμη διοργανονωντας δικα της Βραυρωνι. Για αυτο περνει χορηγιες απο παντου ακομα και απο την ΕΥΔΑΠ. Πιστευουν οτι μπορει να κανουν οτι θελουν. Ακομα και το γηπεδο που πηραν για τις εκδηλωσεις με την υποχρεωση η εισοδο να ειναι δωρεαν το Σαββατο ειχαν βαλει εισοδο τρια ευρω. Στην Λουτσα καθε στενο και ενας παραγοντας και ενας συλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Γιατρέ εφόσον δεν αισθάνεσαι "δουλοπάροικος θα πρέπει να μην είσαι και ¨προπέτης". Οι χαρακτηρισμοί τους οποίους αποδίδεις στα μέλη της Ομοσπονδίας σε αδικούν, διότι είσαι "θεραπευτής" και όχι "εξολοθρευτής". And remember ...."Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις!"
    Π.Σ. Αναμένω την επιστολή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ (με την υποχρεωση η εισοδο να ειναι δωρεαν το Σαββατο ειχαν βαλει εισοδο τρια ευρω)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΒΑΛΕ 3.00 ΕΥΡΩ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ 6.00ΕΥΡΩΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ 5.00ΕΥΡΩ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

      Διαγραφή
  6. Τον γιατρό τον κατάλαβα τι γράφει..Τον ανώνυμο 11.24 δεν καταλαβαίνω..Μήπως εννοεί "προπετής" = αυτός που μιλάει απερίσκεπτα ;..Πάντως το αντίθετο του "δουλοπάροικος" είναι "ελεύθερος", όχι υποτελής σε φεουδάρχες...Το "εξολοθρευτής" πάλι ; Φοβάται ότι μπορεί να τους "διαλύσει";Και γιατί δεν απαντάει στον σχολιασμό του Δημήτρη του δημάρχου ; Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννάτος είναι σκληρό "καρύδι"..δεν είναι δίγλωσσος...βάζει την υπογραφή του και φανερώνεται...και ξέρει τι λέει!!! Για το μόνο που είμαστε σίγουροι σε αυτή την πενταετία είναι , ότι θα έχουμε ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ Ή ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι σύλλογοι έχουν ενημερωθεί για τέτοιου είδους χορηγούς από την ομοσπονδία ; Οι σύλλογοι της Αρτέμιδας με τι ασχολούνται και μετά λένε για το χάλι της Αρτέμιδας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ότι ασχολειται η ΕΟΜΑΚ μονο που η ομοσπονδια δεν παιρνει χορηγιες από το αεροδρομιο σε αντιθεση από την ΕΟΜΑΚ που τα παιρνει τα πεντοχίλιαρα και δεν ξερουμε και που τα χρησιμοποιει.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΜΑΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΛΗ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

      Διαγραφή