Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Την έθαψαν ζωντανή


Μία απίστευτη ιστορία μυστηρίου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελεταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Άνω Περαία.

Περίεργη υπόθεση ανεύρεσης πτώματος στην Άνω Περαία ΘεσσαλονίκηςΣύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, μία γυναίκα (περίπου 48 ετών) καρκινοπαθής που νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο πέθανε στις 06.20 τo πρωί της Πέμπτης (εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου). Δώδεκα ώρες μετά δόθηκε άδεια από τον Δήμο Θερμαϊκού για να γίνει η ταφή στο κοιμητήριο της περιοχής. Στις 19.00 ολοκληρώθηκε η κηδεία, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο εργάτης του κοιμητηρίου και δύο παιδιά που άναβαν κερί σε διπλανό μνήμα άκουσαν ένα χτύπημα μέσα από το φέρετρο και μία γυναίκεια φωνή που καλούσε σε βοήθεια. Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσε ενόρκως τις παραπάνω πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΕΚΑΒ και η αστυνομία έφτασαν στο σημείο γύρω στις 20.30, ενώ η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ δεν αποκλείεται το περιστατικό να οφείλεται στο σπάνιο φαινόμενο της νεκροφάνειας*.

Οι συγγενείς αναμένεται να ορίσουν τεχνικό σύμβουλο, ώστε αυτός να παρίσταται κατά τη διάρκεια της νεκροψίας.

Όπως καταγγέλουν συγγενείς της άτυχης γυναίκας, η 48χρονη ενδεχομένως να ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία (!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της! 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου