Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΚΟΥΡ



Τραγικός ήταν ο επίλογος της ζωής ενός 14χρονου αγοριού που σήμερα το μεσημέρι, ενώ έκανε «parkour» με φίλους του, έπεσε στο κενό από ταράτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συμμαθητές και φίλοι του παιδιού μαζεύτηκαν στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημαΟ Θοδωρής Αβραμίδης πήγαινε Β' Γυμνασίου. Συμμαθητές και φίλοι του παιδιού από το 15ο Γυμνάσιο μαζεύτηκαν πριν από λίγη ώρα στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, δηλαδή κάτω από την 6όροφη οικοδομή η οποία βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 48, στην συμβολή με την οδό Αγίας Σοφίας. 


Ένας από τους γείτονες και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, μιλώντας στο thestival.gr, ανέφερε ότι η παρέα των τεσσάρων νεαρών που έπαιζαν στις ταράτσες είναι παιδιά της γειτονιάς και ξεκίνησαν να περνούν από ταράτσα σε ταράτσα, έκαναν δηλαδή «παρκούρ», από την πολυκατοικία της Μητροπόλεως 48, φτάνοντας ως την Αγίας Σοφίας 5, όπου και έγινε το δυστύχημα.

Το δυστύχημα 
Ο νεαρός έπεσε από την ταράτσα της 6όροφης οικοδομής λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι. 

 Στο σημείο, όπου μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, τρία πυροσβεστικά οχήματα και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.





Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία πήρε κατάθεση από μια ηλικιωμένη αυτόπτη μάρτυρα, κατά την οποία, τα παιδιά έπαιζαν μαζί και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα. Συγκεκριμένα, το παιδί έπεσε από την εσωτερική μεριά των πολυκατοικιών, στον φωταγωγό, μιας και το τζάμι στο οποίο ακούμπησε ο 13χρονος υποχώρησε. 






zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου