Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

3X3 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


Για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά 3x3, έκανε την εμφάνισή του στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος.
Ειδικότερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό “ Η ΑΡΤΕΜΙΣ” και τα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, το 4ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3x3, με τη συμμετοχή 65 ομάδων , από τους Δήμους Σπάτων- Αρτέμιδος, Μαραθώνος, Παλλήνης και Βάρης. 

Οι προγραμματισμένες ημέρες διεξαγωγής είχαν οριστεί για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. Ωστόσο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν την πρώτη ημέρα διεξαγωγής και λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης διαπιστώθηκε η ολισθηρότητα των γηπέδων και η οργανωτική αρχή οδηγήθηκε σε υποχρεωτική ματαίωση του τουρνουά. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη ημέρα όπου ο καιρός μας έκανε το χατήρι και διεξήχθησαν άρτια όλες οι φάσεις των αγώνων του τουρνουά!
Επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες ηλικίας 8-18 ετών, επιδόθηκαν με επιτυχία σε διαγωνισμό δίποντων και τρίποντων ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, στο άθλημα του μπάσκετ!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος, κ. Δημήτρης Μάρκου, ο αντιδήμαρχος Κ. Παναγιώτης Λάμπρου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σωτήριος Γιαννάτος, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μιχαηλίδης ο οποίος είχε και την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τούντας, οι τοπικοί σύμβουλοι Σπάτων κυρίες Ελένη Φράγκου, Πόπη Κατσούλη και ο κύριος Νίκος Παπουτσάκης, ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη κ. Κωνσταντίνος Θανόπουλος και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου των εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη κ. Χαράλαμπος Τσατσαρέλης.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Προκοπίου Μαρία από την Ε.Ο.Κ και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου