Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί στη Λ. Αρτέμιδος στο ύψος του παραλιακού πάρκου με θύμα έναν ποδηλάτη.
Το θύμα ήταν άνδρας περίπου 55 χρονών ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο του τροχαίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείτε προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.
Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος.......







5 σχόλια:

  1. Εχει τεθει σα προταση απο μελος στην πρωτη συνεδριαση της επιτροπης διαβουλευσης του δημου με προεδρο τον ιδιο το δημαρχο κατασκευης οριοθετημενης ζωνης αποκλειστικης κυκλοφοριας ποδηλατων ειδικα για το συγκεκριμενο δρομο και με χρηματοδοτηση απο προγραμμα ΕΣΠΑ το οποιο εινσι εφικτο.
    Δημαρχε δωσε την αναλογη προσοχη στο θεμα και υλοποιησε για την αποφυγη και αλλων τετοιων περιστατικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα τον ανθρωπο....Εδω ουτε πεζοδρομιο δεν εχει το σημειο απ την πλευρα της παραλιας,ποιο ποδηλατοδρομο...Οι ελειψεις στον Δημο ειναι τραγικες και διαχρονικες,πχ,παιδικες χαρες κατεστραμμενες,δρομοι τρυπιοι,ανυπαρκτα πεζοδρομια,ποδηλατοδρομοι μεσω ΕΣΠΑ,οπως προειπε ο προηγουμενος φιλος-φιλη...Και αλλες πολλες ελλειψεις,δυστυχως για εμας που τα βιωνουμε καθημερινα...

      Διαγραφή
  2. τραγικη συνεπεια αποτελεσμα της ανευθηνοτητας των αρχων,ΔΕΝ υπαρχει τροπος να μετακινηθει κανεις με ασφαλεια σε ολη την Αρτεμιδα,
    ανυπαρκτα πεζοδρομια κτλ..
    θελω να βγαλω το μωρο βολτα με το καροτσι κ δεν ξερω που....
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ...ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω δεν υπαρχουν πεζοδρομια και αλλα βασικα αμα δεν γινουν οι πραξεις εφαρμογης ουτε ευρω απο ΕΣΠΑ δεν θα πεσει ειναι προυποθεση πρωτα οριζεται ο δρομος μετα τα πεζοδρομια και μετα ολα τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα για τον ανθρωπο. Οσο αφορα τον ποδηλατοδρομο σε μια αλλη ζωη μαλλον. Εδω δεν αλλαζουν τις λαμπες στις κολωνες και τα νερα τρεχουν παντου απο σπασμενους αγωγους. Οταν πας στο δημαρχειο για αναφορα βλαβης σε βλεπουν σαν εξωγηινο. Δεν εχουν λεει τα μεσα. Καλα κρασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή