Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Υ. ΣΠΑΤΩΝ"



Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Υ. ΣΠΑΤΩΝ" ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ 5η ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦ. ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ :

ΖΩΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 1ης ΥΠΕ
ΣΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Υ. ΣΠΑΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ 24ωρη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΕΙΣΟΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΗΓΗ FACEBOOK

2 σχόλια:

  1. Όταν ενημερώθηκα για την διοργάνωση ημερίδας από την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος για το θέμα της υγείας χάρηκα ιδιαιτέρως, καθώς από το 2011 μαζί με τους Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος μετέπειτα και με τον Δήμαρχο Παλλήνης δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους, εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Σπάτων, γιατρούς και με συλλόγους των εργαζομένων νοσοκομειακών μονάδων και άλλων ΚΥ της περιοχής, δίνουμε μια μάχη για την διατήρηση της 24ωρης λειτουργίας τους και την αναβάθμισή τους. Βέβαια μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι μιλώντας μαζί τους, έμαθα ότι δεν είχε έρθει σε επαφή κανένας από τους υπεύθυνους της ημερίδας, για να μάθει το ιστορικό του αγώνα, καθώς και που βρίσκεται αυτή την στιγμή, ώστε να υπάρξει κάποιος συντονισμός. Όταν έμαθα τα ονόματα των δύο κύριων ομιλητών της ημερίδας εξεπλάγει, καθώς η διαφωνία μας όλων των προαναφερομένων, που τρέχουμε εδώ και καιρό, με τους δύο κύριους ομιλητές της ημερίδας είναι γνωστή και έχει σχέση με τους χειρισμούς/ σχεδιασμό τους για τα θέματα υγείας στην περιοχή μας. Οι θέσεις τους για περιστολή λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων και η δημιουργία μόνο δύο κέντρων εφημερίας(Μαρκοπούλου, Ραφήνας,) καθώς και η υπάρχουσα υπολειτουργία( κλειστή η εφημερία Τετάρτη και Κυριακή) και υποστελέχωση του ΚΥ Σπάτων, είναι οι λόγοι που μα οδήγησαν να διαφωνήσουμε έντονα με τους κυρίους. Δεν ξέρω κάτω από πιο πλαίσιο συζητήσεων/ συμφωνιών καλέστηκαν οι κύριοι και τι είδους διαπραγματεύσεις έγιναν. Ο αγώνα για την επαναφορά της 24ωρης λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων και την αναβάθμιση του βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο θέλει προσοχή και λεπτούς χειρισμούς και συνεννόηση ειδάλλως η ζημιά μπορεί να είναι ανυπολόγιστη!
    Ελένη Φράγκου
    Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων
    Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών για την Επαναφορά της 24ωρης
    Λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε να χειροκροτούμε και μετά να κλείσουν την εφημερία στο ΚΥ Σπάτων. Στην περιοχή μας δυσκολεύονται να προωθήσουν τον σχεδιασμό θα μας τάξουν πολλά θέλει προσοχή.
    Και κάτι άλλο στο πνευματικό κέντρο του Δήμου που πληρώνουν οι δημότες εκτιμώ ότι σε κάθε ημερίδα η είσοδο εξυπακούεται ότι είναι ελεύθερη κλειστού τύπου ημερίδες γίνονται μόνο σε ιδιωτικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή