Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΠΝΟΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΡΤΕΜΙΔΑ 1/3/2014



           ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ

Συνήθης  τακτική  η έκδοση δελτίων τύπου από το γραφείο δημάρχου αμφίβολης προέλευσης. Ας θυμηθούμε εκείνο το ανυπόγραφο δελτίο τύπου που ακολούθησε τις επόμενες μέρες μετά το Δ.Σ. της 30/09/13, γεμάτο προσβολές απέναντι στους συμβούλους που τόλμησαν να εκφράσουν διαφορετική άποψη, αλλά και απειλές προς τους δημότες  σχετικά με δήθεν επερχόμενα πρόστιμα.

Τώρα πάλι όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, η συναίσθηση της επερχόμενης εκλογικής αποτυχίας δημιουργεί πανικό και ωθεί σε έκδοση δελτίων εξύβρισης  των διαφωνούντων. Είναι φανερό ότι οι  συντάξαντες  πάσχουν από έλλειμμα δημοκρατίας και πολιτικής παιδείας. Τέτοια δελτία τύπου δεν μας αφορούν και τα επιστρέφουμε στους δημιουργούς τους.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ  είναι η παράταξη που αφουγκράζεται τη λαϊκή εντολή ,τη μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο  και αποδέχεται  ανεπιφύλακτα τις αποφάσεις του.
Είναι η παράταξη που πάνω από δέκα χρόνια  και  με κάθε κόστος ,παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξεύρεσης  ορθολογικής λύσης  για το αποχετευτικό ζήτημα με πολλαπλές παρεμβάσεις τόσο στο  τοπικό επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό.
Υπενθυμίζουμε την αναστολή εκτέλεσης του φαραωνικού έργου που πέτυχε με παρέμβαση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση  το 2003 ο πρώην δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης Γιώργος Κασίμης, τις  διαχρονικά πάγιες  και αμετακίνητες θέσεις του συνδυασμού, την εκπόνηση μελέτης σε συνεργασία με τον πρώην  δήμο Σπάτων  το 2006 για δημιουργία τοπικού ΚΕΛ για τις δυο πόλεις, και τέλος τη δρομολόγηση των διαδικασιών για σύνδεση  με την Ψυτάλλεια  που ειδικά για την πόλη των Σπάτων, αυτό είναι εφικτό στο άμεσο μέλλον.
Εμείς απέναντι στις ύβρεις προτείνουμε λύσεις και  είμαστε έτοιμοι να τις υλοποιήσουμε εφόσον λάβουμε τη λαϊκή εντολή.


                                     ΓΙΑ  ΤΗ ΝΕΑ ΠΝΟΗ
                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου