Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΜΙΑ 13ΑΧΡΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



Τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο της Αρτέμιδος επί της λεωφόρου Καραμανλή,όταν η μαθήτρια κατεβαίνοντας από το λεωφορείο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο περνώντας από την μπροστινή πλευρά του σταματημένου λεωφορείου τη στιγμή που έκανε προσπέραση ένα ΙΧ.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του κοριτσιού που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο για να της δοθούν οι Α΄ βοήθειες.

φωτογραφία:iosif manolopoulos

5 σχόλια:

  1. Kαι οταν κανουμε αιτηση οι συλλογοι γονεων και η ενωση γονεων στον δημο για ενα πεζοφαναρο στην διασταυρωση με την Υπαπαντης για να προστατευθουν τα παιδια μας απο την καρμανιολα της λ.Καραμανλη η απαντηση ητανε οτι ειναι κοντα στην διασταυρωση και τα παιδια να κατεβαινουν στο φαναρι της παραλιας και να ξαναανεβαινουν για το σχολειο τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΊΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει αρμοδια υπηρεσια γιατι απο οτι ξερω η δημοτικη αστυνομια εχει κατεργηθει εδω και δυο χρονια. Το χαος με την κυκλοφοριακο το παρκαρισμα και την οδικη συμπεριφορα στην Αρτεμιδα χρονια τωρα ειναι το ιδιο φταιμε πανω απο ολα εμεις οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και χτυπιθηκε η διπλανη μου στο σχολειο η πιο καλη κοπελα ας ελπισουμε οτι θα γινει καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή