Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

‘Ωρα 0 για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι η σύσκεψη υπό τον υπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη

KEL siskepsi
Μια σύσκεψη που ενδεχομένως να κρίνει πάρα πολλά - αν όχι τα πάντα - πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα.
Η συγκεκριμένη σύσκεψη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, αφορά τις επόμενες κινήσεις της πολιτείας μετά τις αντιδράσεις σε Σπάτα, Αρτέμιδα και Ραφήνα για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Σε αυτήν θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου ΠΕΚΑ, της ΕΥΔΑΠ αλλά – και ίσως αυτό είναι το πλέον καθοριστικό – και ο Γιώργος Κρεμλής, διευθυντικό στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σημειωτέον ότι ο κ. κρεμλής ήταν ο άνθρωπος ο οποίος εξ ονόματος της Ευρωπαικής Ένωσης πίεσε αφόρητα όλες τις πλευρές για την υλοποίηση του ΚΕΛ παιανίας – Κορωπίου και τελικά το πέτυχε.
Βέβαια στη συνάντηση αυτή θα προεδρεύσει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης μανιάτης και θα τεθούν επί τάπητος όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Παράλληλα στην ίδια σύσκεψη θα συζητηθεί η απαίτηση των δημοτικών αρχών να αιτιολογήσει η ΕΥΔΑΠ το «όχι» που επιμένει να λέει για την Ψυτάλλεια.
Οι πληροφορίες αυτές που παρουσιάζει σήμερα το notioanatolika.gr καταδεικνύουν την κρισιμότητα της συγκεκριμένης σύσκεψης καθώς και ότι είναι δυνατόν ακόμη κι από τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις στο όλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου