Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Σπάτων

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Σπάτων


Κλειστή θα παραμείνει από σήμερα έως και τον Απρίλιο του 2015 η λεωφόρος Σπάτων από την οδό Παπαγγελάκη έως την οδό Πύρρου λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία:


Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γέρακα:

• για όλα τα οχήματα (πλην λεωφορείων και βαρέων οχημάτων): Λ. Σπάτων, αριστερά Παπαγγελάκη, δεξιά Παπασιδέρη, αριστερά ανώνυμη οδός, δεξιά Παλαιοπαναγιάς, αριστερά Μπέλλου/ Λεονταρίου, αριστερά Λ. Σπάτων και στη συνέχεια κανονικά. 

• για τα λεωφορεία και τα βαρέα οχήματα: Λ. Σπάτων, δεξιά Δημάρχου Χρήστου Μπέκα, αριστερά Αγίου Δημητρίου, αριστερά Σταυρού – Πικερμίου και στη συνέχεια Εθν. Αντιστάσεως (γέφυρα Πλουτάρχου).

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σπάτα (για όλα τα οχήματα): Λ. Σπάτων, δεξιά Πύρρου, αριστερά Παπαγγελάκη, δεξιά Λ. Σπάτων και στη συνέχεια κανονικά.

10 σχόλια:

  1. Όλη αυτή η ταλαιπωρία των οδηγών με τις παρακάμψεις στη λεωφόρο Σπάτων έγινε γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι μηχανικοί που έκαναν τη διάνοιξη και διαμόρφωση του Μεγάλου Ρέματος δεν σκέφτηκαν κάτι πολύ απλό., ότι το τέλος αυτού του μεγάλου , πολυδάπανου αλλά και απαραίτητου έργου δεν πρέπει να καταλήγει στη γέφυρα της λεωφόρου Σπάτων που το άνοιγμά της είναι 5Χ5 μέτρα γιατί το απότέλεσμα θα ήταν η γνωστή καταστροφή της γέφυρας αλλά και των περιουσιών των περιοίκων. Εφόσον δεν είχαν σκοπό να συνεχίσουν το έργο ας κατασκεύαζαν την γέφυρα στις διαστάσεις του ρέματος έστω μισή μιση. Τώρα για 18 μήνες που θα κατασκευάζεται η νέα γέφυρα ο κόσμος θα ψάχνει με το GPS την Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΑΝ.ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΕΡΙΤΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΑΥΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥ 1900Μ.Χ. Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΦΕΔΡΙΚΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΟΛΙΣ 300 ΜΕΤΡΩΝ Κ ΟΧΙ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ Η ΣΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΛΜ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα είναι μέχρι τον Απρίλη του 2015; Μήπως έχει γίνει λάθος στην πληκτρολόγηση και το σωστό είναι 2014;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπερβολικό το διάστημα και μέχρι τον Απρίλιο του 2014. Τι θα συμβεί σε αυτόν τον στενό δρόμο όταν θα αρχίσουν οι δυνατές βροχές, με τις οποίες πλημμυρίζει ο συγκεκριμένος δρόμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ 18/04/2015.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ .ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ 2015!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ας συνενοειθουν οι αρμοδιοι και ας μας πουν ποτε τελικα θα ειναι ετοιμο το εργο."ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή