Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πεζός στην Αττική Οδό, έκλεισε και ο δρόμος!!


exdos-attiki-odos-141Μικρή διακοπή της κυκλοφορίας υπήρξε πριν λίγες ώρες στην Αττική Οδό, από την έξοδο της Κάντζας μέχρι την 14-15 στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν ένας ηλικιωμένος (μάλλον) μπερδεύτηκε και βρέθηκε πεζός στον αυτοκινητόδρομο!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν είδαν μια φωτεινή πινακίδα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο να γράφει «Πεζός στο δρόμο». Πόσο μάλλον όσοι είδαν τον πεζό να κινείται στην άκρη του δρόμου κοντά στην έξοδο της Παλλήνης!

Οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής οδού και ευτυχώς, η αστυνομία κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα και μαζί με το εταιρικό αυτοκίνητο, έφτασαν στην έξοδο και σταμάτησαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος μη γνωρίζοντας πως βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο, περπάταγε στον δρόμο!
Μάλιστα, την στιγμή που τον πλησίασε η αστυνομία, ο ηλικιωμένος έμοιαζε να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε με τους αστυνομικούς και η κυκλοφορία επανήλθε σε κανονική ροή…
zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου