Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

400.000 ευρώ για σχολικό συγκρότημα της Αρτέμιδας

1o 5oartemidas

Καλά νέα για σχολικό συγκρότημα της Αρτέμιδας αφού το υπουργείο Περιβάλλοντος προώθησε τη σχετική πρόταση του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ».
Πρόκειται για το συγκρότημα όπου στεγάζονται τα 1ο και 5ο Δημοτικά σχολεία της πόλης όπου θα υπάρξουν παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την ορθολογική διαχείριση της ενέργειας σε αυτά.

Το ποσό που εγκρίθηκε για το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι 400.000 ευρώ και από τις προτεινόμενες παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας αναμένονται:
• Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης – εξοικονόμηση ενέργειας
• Μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα
• Μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
• Νέες θέσεις εργασίας.
Αμέσως μετά τις αποφάσεις ένταξης θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης των πράξεων, με ορίζοντα υλοποίησης των έργων έως το τέλος του 2015.
notioanatolika.gr

2 σχόλια:

  1. Με 400.000 ευρώ μπορούν να φτιάξουν καινούργια σχολεία, που τα παιδιά της Αρτέμιδος κάνουν μάθημα σε παραπήγματα και όχι να δίνουν δουλειές σε διάφορους εργολάβους, για σοβαρά θέματα μεν, αλλά δευτερεύουσας σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ 400.000€ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΑΡΟΥΛΙΑ??? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ Κ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή