Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σπάτα - 6 μέλη του Τοπικού Συμβουλίου προσχωρούν στην Δημοτική Παράταξη "Νέα Εποχή"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων Γιαννάτος Σωτήριος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι, Βούλγαρης ́ΑγγελοςΛουκάς ΑθανάσιοςΣτάμου ΒασίλειοςΦράγκου Ελένη και Τούντα-Μάρκου Μαρία, σας ενημερώνουμε τα εξής :

Αποφασίζουμε την προσχώρησή μας στην Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή».

Στην κίνησή μας αυτή οδηγηθήκαμε μετά από 3,5 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας όσον αφορά την λήψη αποφάσεων, για αντιμετώπιση πολύ σοβαρών προβλημάτων του Δήμου. Οι αποφάσεις αυτές δεν ελήφθησαν ποτέ υπ ́όψιν, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Μας ενώνει η αγάπη για τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και η αποφασιστικότητα για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αφορούν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του Δήμου και την Οικονομική-Τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

́Επειτα από πολλές συζητήσεις με τον επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Μάρκου, έχουμε την πεποίθηση ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε πολλές από τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων, γιατί είναι και βούληση του ιδίου του Δημήτρη Μάρκου.

Συμφωνήσαμε και υποσχόμαστε από κοινού, να πορευτούμε και να ενεργήσουμε με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια και σύμφωνα με τον Νόμο. 
Σπάτα 4 Απριλίου 2014
Ο πρόεδρος του Τοπικού Οι Σύμβουλοι
Γιαννάτος Σωτήριος
Βούλγαρης ́Αγγελος 
Λουκάς Αθανάσιος 
Στάμου Βασίλειος 
Φράγκου Ελένη
Τούντα-Μάρκου Μαρία


πηγή:anatakti.gr 

6 σχόλια:

  1. Το σύνολο των μελών του Τοπικού συμβουλίου Σπάτων που θα ξαναβάλουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές σαν δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις στηρίζουν τον Δημήτρη Μάρκο αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Να πάνε όλοι σε ένα και έχει την σημασία και αξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουνε τί κάνουνε, ξέρουνε την τοπική νοοτροπία και ξέρουνε ποιός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγει. Την πάρτι τους κοιτάνε. Σιγά μη νοιαστούνε για την πόλη μας.

      Διαγραφή
  2. Να θυμίσω στους τοπικούς συμβούλους που καλόμαθαν στις καρεκλίτσες τους και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην τις αποχωριστούν ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τους "όπου φυσάει ο άνεμος". Να θυμίσω επίσης στο Δημήτρη Μάρκου πως αν απέτυχε η τωρινή δημοτική αρχή, ήταν γιατί είχε μαζέψει από έμψυχο υλικό, όλα τα απομεινάρια των περασμένων αποτυχησάντων δημοτικών αρχών. Αν θέλει να έχει κάποιες πιθανότητες να βγει η παράταξή του θα πρέπει να στρατεύσει άτομα φρέσκα και μη αναμεμειγμένα με την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό είναι όταν εκφράζουμε άποψη να ξέρουμε γιατί μιλάμε. Όλοι οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν το 2010 στο Τοπικό Σπάτων ήταν καινούργιοι, για πρώτη φορά συμμετείχαν στα δημοτικά πράγματα. Σε όλους είναι γνωστή η στάση τους, οι αγώνες τους και ότι έμειναν άφθαρτοι, μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό για κανέναν. Δεν έχουν καμία σχέση με τους πολιτικούς «δεινόσαυρους», που επέλεξε ο Δήμαρχος να έχει δίπλα του. Κάπου, ελπίζω όχι εσκεμμένα, τα μπερδεύεται. Η επιλογή τους να πάνε σε ένα συνδυασμό που έχει προοπτική νίκης και να μην ενταχθούν με άλλους που απλώς βάζουν για να βάλουν, ήταν σωστή κίνηση, γιατί κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι παίζουν παιχνίδια για την Β’ Κυριακή και θα τους δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα σχέδια- όνειρα τους για την περιοχή. Το ότι είναι κάποιος νέος δεν σημαίνει ότι κάνει και για τον Δήμο. Μη ξεχνάμε ότι της περισσότερες απουσίες στα δημοτικά συμβούλια και στις επιτροπές της έκαναν οι δύο ποιο νέοι ηλιακά σύμβουλοι ενώ παράλληλα επέδειξαν μηδενικό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατη η γνώμη σου! Καλυψες και εμενα πλήρως!

      Διαγραφή