Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, εξέλεξε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου 2014.
Με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και με την πρώτη ψηφοφορία τα 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου  Σπάτων – Αρτέμιδος αποφάσισε να ορίσει τον κ. Ποθουλάκη Χρήστο, ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης . Ο ρόλος του είναι διαμεσολαβητικός και εστιάζεται στην  επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν από την κακοδιοίκηση κατά την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων των δημοτικών υπηρεσιών. Είναι ένας νέος θεσμός στην ιστορία των Δήμων και στο επίκεντρο βρίσκεται ο πολίτης και η εξυπηρέτησή του.

Στόχος δεν είναι η επιβάρυνση με μια νέα γραφειοκρατική δομή και πρόσθετα έξοδα, αλλά αντιθέτως, η ταχεία, δίκαιη και δωρεάν επίλυση των προβλημάτων κακοδιοίκησης που αντιμετωπίζουν πολίτες και επιχειρήσεις στις σχέσεις τους με την διοίκηση του Δήμου μας.
Η νέα δημοτική αρχή δρα, αποφασίζει και λειτουργεί με κύριο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Μαζί με τους πολίτες , για τους πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Καλα κανει και λεει την αποψη του!συγνωμη αλλα ολοι στα κεπ και στα ελτα ειναι βισματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν φερεσαι ευγενικα,εχεις ευγενικη αντιμετωπιση!..Εχω εξυπηρετηθει αψογα απ'ολες τις κυριες στα ΚΕΠ,το ιδιο και στα ΕΛΤΑ.
    Απο κει και περα,η κριτικη της εμφανισης,δειχνει απλως ελλειψη επιπεδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή