Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Μπιτς Χάντμπολ: Στη Λούτσα το 1ο Κύπελλο Ελλάδας

Μπιτς Χάντμπολ: Στη Λούτσα το 1ο Κύπελλο Ελλάδας  | onsports.gr
Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί η Λούτσα το Μπιτς Χάντμπολ και το 1ο Κύπελλο Ελλάδας.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής και το κυρίως μενού είναι το Σαββατοκύριακο με αγώνες στην κυριολεξία όλη την ημέρα.

Φυσικά μιλάμε για τη Λούτσα στην Ήπειρο και όχι για την δικιά μας.

Νωρίς την Πέμπτη θα γίνουν αγώνες μικρών φίλων του αθλήματος. Ομάδες μέχρι και από τη μακρινή Αλεξανδρούπολη θα παίξουν beach handball και θα παλέψουν για την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας (και για τους πόντους βέβαια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).
Τη διοργάνωση στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Πάργας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας, αφού αποτελεί σημαντικό κομμάτι του αθλητικού τουρισμού κάνοντας γνωστή την περιοχή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (φωτογραφίες παίζονται στο site της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Η Εθνική Ομάδα των Γυναικών στο Beach Handball θα είναι παρούσα στο Belvedere cafe-bar στη Λούτσα Πρέβεζας για να προπονηθεί στην άμμο του Ιονίου Πελάγους και να δώσει αγώνες επίδειξης. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός η παρουσία των κοριτσιών της άμμου, που συμμετείχαν πέρυσι στο EURO της Δανίας και επέλεξαν την παραλία της Λούτσας για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ετοιμαστούν για τις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Τα κορίτσια έχουν δηλώσει πολλές φορές άλλωστε ότι η περιοχή είναι ιδανική όχι μόνο για beach handball, αλλά και για τις διακοπές τους, δείγμα διαφήμισης της Λούτσας σε όλη την Ελλάδα.
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου