Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ισόβια σε 36χρονο που σκότωσε και έβρασε το θύμα του

 Ισόβια σε 36χρονο που σκότωσε και έβρασε το θύμα του


Ποινή ισόβιας κάθειρξης και 3,5 χρόνων, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στον 36χρονο από τους Κεραμάτες της Άρτας, ο οποίος πριν από ένα χρόνο, σκότωσε, τεμάχισε, έβρασε και πέταξε σε υπόνομο, ένα 48χρονο από την Φιλιππιάδα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε και μια 26χρονη φίλη του, στην οποία το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 χρόνων, για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.


Κατά την πολύωρη ακροαματική διαδικασία η οποία άρχισε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα, το ακροατήριο πάγωσε από τις αποκαλύψεις για ένα έγκλημα ασύλληπτης βιαιότητας.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2013 το θύμα εξαφανίστηκε από το σπίτι του και δύο εβδομάδες αργότερα ο 36χρονος δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα μετά από καυγά για υπόθεση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, όπως ομολόγησε, για να εξαφανίσει τα ίχνη του θύματος, τον τεμάχισε, τον έβρασε και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη του, στον βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Δικαιοσύνη για υποθέσεις ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου