Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΠΑΤΩΝ


Δημοτικός παιδικός Σπάτων αυτή την εικόνα αντικρίζω καθημερινά στον προαύλιο χώρο για τα νήπια. Ένας σωρός από σκουπίδια και σπασμένες πλάκες.
Δήμαρχε ελπίζω να μην έχεις δικαιολογία ότι φταίνε οι άλλοι και γι αυτήν την απαξίωση του σχολείου!!!

9 σχόλια:

  1. ΓΟΝΕΑΣ ΝΗΠΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ5 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:29 π.μ.

    Ενώ παρακολουθώ τις αναρτήσεις του τοπικού τύπου δεν σχολιάζω. Μπαίνω όμως σε αυτή την διαδικασία γιατί έχω μια θετική εικόνα για τον Δημήτρη Μάρκου και δυσανασχέτησα από την δημοσίευση.
    Ο παιδικός σταθμός Σπάτων όλοι ξέρουμε ότι βρίσκεται σε κατηφόρα και καταλήγει σε αυτό μεγάλος δρόμος και είναι λογικό όταν φυσάει και οι κάδοι στους δρόμους είναι γεμάτοι (συχνο φαινόμενο με ευθύνη του Δήμου) να γεμίζει ο χώρος στον δρόμο και μπορεί η αυλή απο ένα αριθμό σκουπιδών. Τα σοβαρά όμως προβλήματα των γονέων που πηγαίνουν τα παιδία τους στον σταθμό και της διεύθυνσης δεν είναι οι πλάκες που έχουν ξηλωθεί για να ατικατασταθούν στα πλάγια του σταθμού σε χώρο που δεν χρησιμοποιήται. Υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα και περίμενα αντί να περάσει κάποιος απέξω να ''στήσει'' δύο- τρείς φωτογραφίες για επικοινωνιακή κατανάλωση να επιλεγεί το δύσκολο να μπείτε μέσα στον σταθμό να ενημερωθήτε για τα προβλήματα απο τους γονείς και την διεύθυνση και να μας πείτε προτάσεις. Αυτή είναι κατά την γνώμη μου η σωστή πολιτική που καλύτερη απο την απραξία και την μικροπολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απογοητευμένος Δημότης5 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:56 μ.μ.

      Η κατηφόρα μας φταίει για τα σκουπίδια η ο κατήφορος που έχει εδώ και χρόνια πάρει ο Δήμος μας τελικά. Κατηφόρα έχουμε γενικώς στα Σπάτα αλλά δεν είδα ποτέ έξω από σπίτια Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων να υπάρχει τέτοιο σκουπιδαριό.

      Διαγραφή
  2. Οι εικόνες είναι άθλιες και ειναι ντροπή για τα δυο παιδάκια μου ,που πάω καθημερινά στον συγκεκριμένο σταθμό.Οι συνθήκες που αφορούν την υγεία των νηπίων μας δεν είναι ενα απλό περιστατικό.Προσωπικα δεν με αφορά ποιος κάνει πολιτική έτσι και αλλιώς ψηφιζω αλλού. Παρ ολα αυτά ψευδεστε γιατι ο παιδικός σταθμός λειτουργει μια χαρά στο εσωτερικό του και θεωρειτε μάλιστα και από τους καλυτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ....ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παιδικοι σταθμοι αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα που εχουν να κανουν με την υποχρηματοδοτηση την ελλειψη προσωπικου την μερικη καλυψη του συνολου των νηπιων της περιοχης τα τροφεια και αλλα πολλα! Οι καλες εντυπωσεις απο την λειτουργια ενος σταθμου απο ενα γονεα δεν αποκλειει την υπαρξη προβληματων! Υπαρχουν προβληματα εξωτερικα και οχι εσωτερικα κατι δεν κολαει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα χρήματα από το ΕΣΠΑ τι τα έκανε ο Δήμαρχος; Χρηματοδότηση έγινε για 40 παιδια.

      Διαγραφή
    2. Τα χρήματα από τα ΕΣΠΑ καλύπτουν μόνο μέρος των αναγκών μισθοδοσίας και λειτουργίας.

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?? ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΕΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 5/2 1131: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΡΙΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ/Α ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή